Disclaimer

Informatie

Made by Isa besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze webshop en nieuwsbrief gepubliceerde data en prijzen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de Made by Isa website.

De Made by Isa webshop kan hyperlinks naar websites van derden bevatten, het gebruik van deze websites is voor risico van de gebruiker.

Rechten

Deze website is eigendom van Made by Isa. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan Made by Isa. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Made by Isa mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Made by Isa tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door Made by Isa ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Made by Isa is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.